DEİK - Türkiye-Filipinler İş Konseyi Manila Ziyareti, 17-20 Haziran 2019

Sayın Sektör Temsilcisi,

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan Birliğimize iletilen yazıda, Türkiye-Filipinler İş Konseyi tarafından 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Manila’ya heyet ziyareti düzenleneceği ifade edilmektedir. Ziyaret kapsamında ülkenin önde gelen kamu/özel kurum temsilcileri ve üye iş insanları ile görüşmeler gerçekleştirilmesi ön görülmektedir.

Katılımcılara önemli iş fırsatları sunan ve büyük bir pazar niteliğinde olan Filipinler’e yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması ve pazar payımızın artırılması amacıyla düzenlenecek olan heyet ziyaretine özellikle alt yapı ve inşaat, yapı malzemeleri, turizm, enerji, elektrik & elektronik, mobilya, beyaz eşya, tekstil, kozmetik, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılmalarında büyük fayda görülmektedir.

Umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşları 30 güne kadar ikamet süreli Filipinler’e seyahatlerinde vizeden muaftır. Söz konusu etkinliğe katılım ücreti 7.500 TL’dir (paket programa dâhil olan hizmetler: İstanbul-Manila, Manila-İstanbul uçak biletleri, transferler, Manila’da 3 gece konaklama ve toplantılara katılım). Etkinliğin programı katılımcılara bilahare iletilecektir.

Bu çerçevede; anılan ziyarete katılmayı arzu eden üyelerinizin, 22 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/928/12885 linkinde yer alan online kayıt formunu doldurarak ödemeyi gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

 

HESAP ADI: T. İŞ BANKASI GALATASARAY - BEYOĞLU ŞB. (1011 ) SWİFT: ISBKTRISXXX

DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU / ASYA PASİFİK  TR68 0006 4000 0011 0111 7015 60 TL

 

Etkinlik dili İngilizce olup ilgili üyelerin bilgileri rica olunur.

 

 

PAYLAŞ