Cosme Tokyo 2016

KOZMETİK TANITIM GRUBU COSME TOKYO 2016 FUARINDA

 

Bölgenin en önemli fuarlardan biri olan ve bu yıl 5.si düzenlenen Cosme Tokyo Fuarı, 20-22 Ocak 2016 tarihleri arasında Tokyo / Japonya’da gerçekleştirildi. Yurtdışında gerçekleştireceği faaliyetler ile hedef ve mevcut pazarlarda piyasa araştırması yapmak, Türk kozmetik sektörü ile uluslararası alıcılar arasında aracılık etmek, sektörün temsilciliğine soyunarak dünyadaki imajını tazelemek ve daha da geliştirmek hedefi ile yola çıkan Kozmetik Tanıtım Grubu 2016 yılının ilk etkinliğine Japonya’da imzasını attı.

 

Kozmetik Tanıtım Grubu Türkiye’yi temsilen özel dizayn standı ile fuarda yer aldı. 45 ülkeden 700 firmanın katılım sağladığı fuar, 3 gün boyunca devam etmiş olup toplamda 23.295 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Fuar süresince Kozmetik Tanıtım Grubu standı yoğun ilgi görmüş olup,gelen ziyaretçilere Türk kozmetik ürünlerinden dağıtılarak, Tanıtım Grubumuzun faaliyetleri, ülkemiz ve sektör hakkında bilgi verildi.

 

Tokyo Ticaret Müşaviri Sayın Süleyman Mete ÖZBALABAN  ziyareti esnasında Japonya’nın çok büyük bir pazar olduğunu ve Türkiye’ye duyulan sempatinin Türk kozmetiğinin tanınırlığını arttırmak için büyük bir şans olduğu belirtmiştir.
 

İlgili Fotoğraflar

PAYLAŞ