TİM- Kanada Ticaret Heyeti, 26-29 Kasım 2019

Sayın Sektör Temsilcisi,

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden Birliğimize iletilen bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonunda 26-29 Kasım 2019 tarihleri arasında Kanada'ya bir ticaret heyeti düzenlenecek olup, Montreal şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Anılan yazıda devamla pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete başta mücevher, demir ve çelik, gıda (yaş meyve ve sebzeler, kuru meyve ve sebzeler, deniz ürünleri, helal gıda, zeytin yağı, fındık), butik tarzı hazır giyim, tesettür giyim, ev tekstili, halı, beyaz eşya, gemi ve yat, mobilya, otomotiv ve yedek parça, inşaat malzemeleri, makine, doğal taşlar, sıhhi tesisat ürünleri, alüminyum ve mamulleri, kimya sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalar olmak üzere ilgili ihracatçıların katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir.

Heyete katılmayı arzu eden firma temsilcilerinin 4 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar https://bit.ly/2kq1mZn linkinde yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları ve organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinden oluşan 11.195 TL tutarındaki katılım bedelinin Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Vakıfbank Güneşli Ticari Şb. (Şube Kodu:1248) IBAN No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61 numaralı hesaba yatırması ve ödemeye dair banka dekontlarını yigiteser@tim.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kanada'ya giriş vizeye tabi olup heyete katılmak isteyen firma temsilcilerinin vize başvurularını ilgili Kanada vize başvuru merkezleri aracılığı ile şahsi olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Yapılan başvurular ödeme dekontları Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne ulaştıktan sonra kesinleşmekte olup, heyet hazırlık çalışmaları kapsamında uçak biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcının katılımını iptal etmesi durumunda ücret iadesi yapılmamaktadır.

İlgili firmaların bilgileri rica olunur.

Ek: Taslak Program

PAYLAŞ