İhracat Haftası 2017

Kıymetli Üyemiz;

Bu sene ‘İhracat Haftası 2017’ adıyla, 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenleyeceğimiz etkinliğimize mutlaka bekliyoruz. 

Geçen sene birincisini düzenlemiştik ve ciddi bir ilgi görmüştü. İlkler zordur, biz ilkini başarmıştık. Geçen sene siz kıymetli ihracatçılarımızın ivedi çözüm bekleyen bir takım sorunlarını Sayın Başbakanımıza birebir arz etme imkânı bulmuş ve büyük kısmının da çözülmesini sağlamıştık. Bu sene de yine aynı imkânı yakalayacağız inşallah. 

‘İhracat Haftası 2017’ etkinliğimize 60 ülkeden ve bütün sektörlerden yaklaşık 600 şirket ve kurumun satın alma temsilcisini sizlerle buluşturuyoruz. 

Bütün çalışmamız siz Üyelerimizin ve Ülkemizin gelişip büyümesi, işimiz gücümüz ihracatımızın artması. 

Lütfen, www.ihracathaftasi.com/#register2 adresinden kaydınızı yaptırın. 

Mutlaka bekliyoruz. Samimi ve sıcak bir dostluk havası içerisinde geçireceğimiz İhracat Haftası’nda yerinizi alın                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                                             Murat AKYÜZ

                                                                                                                                                                                                                     Yönetim Kurulu Başkanı

PAYLAŞ