Ambiente 2026 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu

Türk mutfak ve ev eşyaları sektörünün ihracat artışı ve pazar çeşitliliğinin sağlanmasına hizmet etmek üzere önemli uluslararası fuarlarda milli katılım organizasyonları düzenlenmekte olup T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan onay alınması durumunda 2026 yılında 6 - 10 Şubat 2026 tarihleri arasında Frankfurt Almanya’da düzenlenecek olan Ambiente fuarının ülkemiz milli katılım organizasyonunun Birliğimizce gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu fuara Birliğimiz organizasyonu altında katılmak isteyen firmalarımızın aşağıda yer alan ilgili bağlantıda bulunan formu doldurup katılım şartlarını kabul ederek ve yine aşağıda yer alan bilgilere göre katılım bedeli ön ödemesinin yatırıldığını gösterir banka dekontunu en geç 1 Ağustos 2025 Cuma günü saat 17:30'a kadar Birliğimiz Metaller Sektör Şubesi'ne (E-mail: banu.emiroglu@immib.org.tr) göndermeleri gerekmektedir.

 

Katılım Bedeli

2025 Desteğe Esas Tutar*

Katılım Avansı Tutarı

Başvuru Linki

Ambiente 2026

750 €/m2

14.060 TL

m2 başına 250 €

https://bit.ly/AMBIENTE2026

M2 Katılım Bedeli; Yer Kirası, Zorunlu Katalog Girişi, Standart Stant Konstrüksiyonu, Standa Teslim Nakliye Hizmeti (gidiş-dönüş) ve Boş Kap Depolama, Catering hizmeti (çay, kahve, sandviç), Fuar Alanı Tanıtım, Katılımcı Broşürü, Basılı Malzemeler ve PR Çalışmaları, Elektrik Bağlantı Ücretleri ve Temizlik hizmetlerini kapsamaktadır.

€ HESABI:
İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği
Vakıflar Bankası - İstanbul Güneşli Şb. (383)
IBAN: TR37 0001 5001 5804 8000 9954 83

 

Not: *2026 yılında gerçekleşecek fuarlar için destek tutarları Bakanlığın internet sitesinde ayrıca açıklanacaktır. 

** TL ödeme kabul edilmeyecek olup ödemelerin EUR yapılması gerekmektedir. Talep edilen m2  başına uygulanan katılım avansının yatırılmaması durumunda başvuru geçerli sayılmayacak ve yer tahsisi yapılmayacaktır. Dekont açıklamasına başvuru yapılan fuarın ismi yazılmalıdır.

****Birliğimize ayrılan alana göre, talep edilen m2 ’lerde değişiklik yapılabilecektir. Hol ve stant büyüklüklerine göre yer tahsisleri; başvuruda bulunan firmaların önceki senelerde fuarlara Birliğimiz ile katılma sıklığı, avans tutarlarını yatırmış olmaları, sektör, Birliğimize üyelik durumları gibi kriterler göz önünde bulundurularak Birliğimizce yapılacak olup takdir hakkı Birliğimize aittir.

**** Bir önce ki sene fuara katılan firmaların mevcut yerlerinin korunması ve yer seçiminde bulunmaları için 1 Ağustos 2025 tarihine kadar avans ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Ödemesini belirtilen tarihe kadar yapmayan geçen yıl ki katılımcı firmaların yerleri iptal edilecek olup yerleri yeni katılımcı firmalara tahsis edilecektir

***** Fuardan 2 ay önce ödemesini tamamlamayan firmalara yer verilmeyecektir.

PAYLAŞ