Sayın Yetkili,
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde yer alan Dubai World Trade Center’da, 27 – 29 Ekim 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan Beautyworld Middle East 2025 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu kapsamında Türkiye Pavyonu için Türk Kozmetik Sektörü ve Türkiye İmajı çerçevesinde yeni bir tasarım yapılması, bu tasarımın İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları info alanları ve milli katılım firma stantlarına uygulanmasına ilişkin hizmet alınacaktır.
Bu kapsamda tasarım, uygulamaya, metrekare ve finansal vb. konulara ilişkin detaylar ekteki şartnamede belirtilmiştir.
Teklifin Şekli ve Son Gönderme Tarihi:
- Teklif, istekli firmalardan yazılı olarak kapalı zarf içerisinde alınacaktır.
- Teklif mektubunda yer alacak Ek-1’deki teklif formuna isteklinin çizimlerine uygun vereceği teklifin fiyatı rakam ve yazı ile açıkça yazılmalıdır. Tasarım ve teklif hazırlanırken işbu şartnamedeki ölçü ve mobilya adedi gözetilmeli ve verilen teklifin ekinde alternatife ilişkin 3D çizim, teknik detaylar, malzeme bilgisi, malzeme listesi belirtilmelidir. Alternatif teklifin fiyatı KDV hariç olarak, rakam ve yazı ile ekli teklif formuna işlenmelidir. KDV’ye ve fiyata ilişkin hususlar varsa ayrıca belirtilmelidir.
- Teklif mektubu, istekli firmanın teklif vermeye yetkili kişisi tarafından imzalanmalı ve firma adına kaşelenmelidir. Teklif mektubu birden fazla sayfayı içeriyorsa, her sayfası imzalanmalı ve kaşelenmelidir.
- Teklif mektubunda, ekli teklif formu ile birlikte istekli firmanın imza sirküleri ve Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi mutlaka yer almalıdır.
- İKMİB tarafından yapılacak değerlendirmede, teklif mektubunda aşağıdaki dokümanların yer alması beklenmektedir.
- Fiyat Teklif Formu (Ekte Örneği Sunulmaktadır.)
- İmza Sirküleri ve Ticaret Sicil Gazetesi
- İş Örnekleri ve Referans Listesi
- Ek Malzeme Listesinin Fotoğrafları ve Fiyat Listesi
- Alternatif Çizim Detayları ve Fiyat Teklif Formu
- Teklif mektubu bir zarfa konulduktan sonra zarfın üzerine teklif veren istekli firmanın unvanı ve “Beautyworld 2025 Fuarı Türkiye Pavyonu Konstrüksiyon İhalesi” ibaresi yazılmalıdır. Zarf kapatıldıktan sonra, zarfın kapanan kısmı da teklif veren tarafından imzalanmalıdır.
- Kapalı zarf, teklif veren istekli firma tarafından elden veya posta yoluyla en geç 21 Temmuz 2025 Pazartesi günü saat 17:00’e kadar aşağıda belirtilen kişiler adına ve aşağıdaki adrese teslim edilmelidir.
İsmail Hakkı Yağcı, Mehmet Ali Uyanık, Kimya Sektör Şubesi (İKMİB)
Yenibosna Merkez Mahallesi, Sanayi Cad. No:3 Dış Ticaret Kompleksi A Blok Kat:6 P.K.34197 Bahçelievler/İSTANBUL
Tel: +90 549 724 83 37 +90 549 798 37 07 (turkishcosmetics@ikmib.org.tr)
NOT: Yukarıda belirtilen hususlara uygun olmayan, duyuruda belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler hiçbir surette değerlendirmeye tabi tutulmaz. Postada yaşanabilecek gecikmelerden ötürü İKMİB sorumluluk kabul etmeyecektir.