16-19 Kasım 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan “Medica 2015” fuarı ülkemiz milli iştirak organizasyonu bu yıl yedinci kez Birliğimizce gerçekleştirilecektir.
Medikal sektöründe düzenlenen en büyük fuar olan Medica Fuarı, Messe Düsseldorf fuar alanında gerçekleştirilmektedir. Dünyanın pek çok ülkesinden binlerce ziyaretçiyi ve sağlık profesyonelini ağırlayan fuara her yıl sağlık ve medikal sektöründeki karar vericilerden oluşan 100 bin civarında kişi ziyaret etmektedir.
Medica 2015 Fuarı’ nda, Türkiye milli katılımı için Hall 6 ve Hall 16’ da toplam 678 m2 yer tahsis edilmiştir. Milli katılım organizasyonumuz altında, 35 firma katılım gösterecektir. Fuarda; medikal sektörde kullanılan tek kullanımlık ürünler, tıbbi cihazlar, ortopedik gereçler, kişisel bakım ve sağlık ürünleri, hastane ekipmanları gibi farklı ürün grupları sergilenmektedir.
2015 yılı Türkiye milli katılımı broşürü için tıklayınız: http://www.ikmib.org.tr/files/downloads/MEDICA%202015%20Katılımcı%20Broşürü.PDF