DEİK - Irak İş Forumu - 19-21 Haziran 2019

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan bir yazıda, Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar PEKCAN başkanlığında Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu organizasyonu ile 19-21 Haziran 2019 tarihleri arasında Irak'a yönelik bir Ticaret Heyeti düzenleneceği belirtilmiştir. Bağdat şehrini kapsayacak organizasyonda iş forumu yanında her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmelerinin de gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmiştir.


Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete en fazla ihracat yaptığımız Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri, Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri sektörleri yanı sıra, ihracatımızın düşük seviyede seyrettiği ve geliştirilmesinde fayda görülen Mücevher, Gemi ve Yat, Süs Bitkileri ve Fındık sektörleri ile Irak'ın dünya genelinden tedarik ettiği ve bir önceki yıla göre ithalatını en çok artıran sektörlerden olan Otomotiv, Makine, Zeytin ve Zeytinyağı sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görüldüğü aktarılmıştır.


Organizasyon kapsamındaki ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderleri için kişi başı katılım ücretinin bilahare bildirileceği bahse konu heyete son başvuru tarihi 21 Mayıs 2019 Salı günü mesai bitimi olup, bu tarihe kadar https://bit.ly/2PMYdxX internet bağlantısında yer alan heyet başvuru formunun doldurulması gerekli bulunmaktadır.

 

Bilgilerinizi rica ederim.

İletişim
Abdullah KESKİN
E-posta: abdullahkeskin@tim.org.tr
Telefon: 0212 454 04 87


Yiğit Tufan ESER
E-posta: yigiteser@tim.org.tr
Telefon: 0212 454 03 85

EK: Taslak Program (1 Sayfa)
        Detaylı Bilgi (1 Sayfa)

PAYLAŞ